Ooievaarsdorp Liesvelt: leuk voor kinderen om boerenleven te ontdekken

Fien en Teun gaan in Ooievaarsdorp Liesvelt jong en oud alles leren over het boerenleven

Fien en Teun gaan in Ooievaarsdorp Liesvelt jong en oud alles leren over het boerenleven dankzij samenwerking met van Hoorne Entertainment, wordt verwacht april 2018.

Ooievaarsdorp Liesvelt uit Groot-Ammers. Als kind  kwam ik er graag. Dan genoot ik van de klepperende ooievaars met hun jongen. Nu gaan ze samenwerken met Van Hoorne Entertainment 

Ooievaarsdorp Liesvelt

Ooievaarsdorp Liesvelt

Ooievaarsdorp Liesvelt ontstond in 1969 om de ooievaar voor uitsterven te behoeden. Na dertig jaar fokken was de ooievaarspopulatie weer in orde. Het Ooievaarsdorp werd omgevormd tot het Streekcentrum.

Ooievaarsdorp Liesvelt is een prachtig stukje polder

Ooievaarsdorp Liesvelt bevindt zich in een prachtig stukje polder met o.a. een molen, bijenstal en eendenkooi. Het ziet er prachtig uit dankzij de inzet van vrijwilligers, Met veel liefde onderhouden zij het park.
Het Streekcentrum wil kinderen en hun familie kennis laten maken met de oorsprong van dit mooie stukje Nederland. Door de samenwerking met Van Hoorne Entertainment verwacht ze vooral een veel groter bereik te krijgen.

Avonturenboerderij Molenwaard

Als alles loopt zoals opent in april 2018 “Avonturenboerderij Molenwaard” op het terrein van het Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt.Het belevingscentrum zal zich vooral richten op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.
“Door het toevoegen van elementen uit de wereld van show en theater zal het bezoekersaantal toenemen, verwacht het Streekcentrum. Voorzitter Lisanne Addink-Dölle zegt daarover: Van Hoorne Entertainment gaat de exploitatie doen. Aan hen hebben we een krachtige partner.”

Michael van Hoorne, eigenaar van Van Hoorne Entertainment enVoorzitter Lisanne Addink-Dölle (voorzitter Streekcentrum) hopen dat april 2018 de Avonturenboerdreij te openen

Michael van Hoorne, (eigenaar van Van Hoorne Entertainment) en  Lisanne Addink-Dölle (voorzitter Streekcentrum) hopen in april 2018 de Avonturenboerdreij te openen

Fien & Teun

Streekcentrum OOieveraasdorp Liesvelt wordt vooral ook een leerzaam uitje voor kinderen.
• De bestaande tv-karakters Fien & Teun zullen kinderen meer leren over de boerderij, natuur, tuin en dier.
• Kinderen kunnen leren kaas te maken en koeien te melken.
• Bovendien kunnen kinderen een ritje maken op de pony en  verdwalen in het Wilgendoolhof.
• Ook kunnen kinderen hun boerderijdiploma behalen en zijn er diverse klim- en speelmogelijkheden. Op de hoogseizoendagen zijn Fien & Teun zelf aanwezig om met én voor de kinderen op te treden

Wist je dat?

Wist je dat de karakters Fien & Teun van Van Hoorne Entertainment  dagelijks te zien zijn bij RTL Telekids? Ook hebben het bekende boertje en boerinnetje ondertussen een eigen merchandisinglijn. Dit om kinderen aan te sporen actief buiten te zijn en hun tuin te verzorgen.

Ooievaarsdorp Liesvelt ook nu al een bezoek waard

Hoewel het park pas vanaf april 2018 in de nieuwe opzet open gaat, is een bezoek aan het streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt ook dit seizoen al een aanrader voor jong en oud. Het is van dinsdag t/m zondag geopend van 10-17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *